Med støtte fra sponsorer afholder SSOP og Familienetværket 2 årlige netværkscamps for unge fra veteranfamilier. For at kunne deltage skal du være barn af eller søskende til en veteran. Aldersgruppen er fra 17 år og ældre.

Om campen

Netværkscampen skal styrke netværket mellem unge mennesker fra veteranfamilier. På campen kan du altså udveksle erfaringer med nogle på din egen alder og få inspiration til at håndtere de udfordringer, du kan møde i forbindelse med uddannelse, arbejde og det at blive voksen.

I får mulighed for at mødes en til to gange om året. Mellem møderne kan I støtte hinanden, og I er velkomne til at søge støtte hos coaches fra de to værtsorganisationer ved behov.

På campen tager vi emner op, der optager unge. Det kan f.eks. være uddannelse, job, parforhold, at bo alene, ensomhed, bekymringer, familiedannelse, personlige mål eller strategier eller andre emner. På nogle møder henter vi inspiration udefra, på andre arbejder vi selv med en større opgave. Og så forsøger vi naturligvis også at lave sjove aktiviteter i forhold til de muligheder, der er i nærheden af mødestedet. På hvert møde har deltagerne desuden ansvar for at bidrage til indholdet på næste netværkscamp.

Netværket er for unge, der vil have redskaber til f.eks. at tage lederskab i deres eget liv, tage bedre beslutninger for sig selv eller oplever udfordringer i livet eller føler sig ensomme. Det eneste, vi forventer er, at du møder op præcis, som du er, og har lyst til at tage aktivt del netværket.

Praktisk info

Netværkscampen finder sted fra lørdag d. 12. november kl. 11 – søndag d. 13. november 2022 kl. 13 i København. Du modtager den præcise adresse pr. mail, efter du er blevet tilmeldt,

Det er gratis at deltage. SSOP – en del af Fonden Danske Veteranhjem, Familienetværket og en række sponsorer betaler alle udgifter.

Du skal selv sørge for at komme til København, men vi regner med at finde et mødested på Københavns Hovedbanegård. Er der behov, kan du i forbindelse med tilmeldingen søge SSOP om dækning af eventuelle transportomkostninger.

Tilmeld dig

Du skal udfylde en tilmeldingsblanket, og lav også en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage. Begge dele skal sendes til stotte@ssop.dk eller med post til adressen att. Michael Skov, Damstien 6B, 2720 Vanløse.

Er deltageren 17 år, skal en forælder underskrive tilmeldingsblanketten.

Vi har et begrænset antal pladser på campen, så skynd dig at sende din tilmelding. Vi tildeler nemlig pladserne efter først-til-mølle-princippet.

Har du spørgsmål?

Skriv til stotte@ssop.dk, så svarer vi dig hurtigst muligt.