SSOP Camp for børn og unge afholdes normalt i slutningen af juli / starten af august

Hvem kan deltage?

Det er et krav, at du er mellem 11-17 år og barn af eller søskende til en veteran. Campen er både for børn og unge, der har masser af overskud i hverdagen og vil have redskaber til f.eks. at tage lederskab, og for børn og unge, der oplever udfordringer i livet/skolen, har svært ved at få nye venner eller er bange for at sige noget i klassen. På campen vil der være masser af spændende aktiviteter – både udendørs og indendørs – hvor I løser udfordringer i mindre og større grupper.

På campen arbejder vi bl.a. med selvværd, samarbejde og kommunikation. Alle aktiviteter foregår i trygge og sikre rammer. Det eneste, vi forventer er, at du møder op med dit gode humør, og har lyst til en sjov og anderledes camp. Glæd dig! Det bliver en fantastisk sjov uge.

Praktiske informationer 

Deltagelse, dvs. indkvartering og forplejning, er gratis, idet SSOP og en række sponsorer betaler alle udgifter til campen.

Tidspunkt

Næste SSOP Camp afholdes i uge 30 2022 fra mandag – fredag. Fredag eftermiddag afholder vi en workshop for forældrene kl. 14.00. Herefter er der afslutning på ugen, hvor alle deltagere modtager et diplom.

Sted og transport

Campen finder sted på Svendborg Efterskole ved Rantzausminde nær Svendborg. SSOP arrangerer transport til og fra Svendborg Station såfremt deltagerne ikke bliver transporteret til campen. Er der behov, kan man i forbindelse med tilmeldingen søge SSOP om dækning af eventuelle transportomkostninger.

Tilmelding

Tilmeldingsblanket til SSOP Camp 2022 bliver lagt her på siden i februar/marts 2022. Ønsker du at være sikker på at få tilmeldt dit barn, kan du evt. sende en mail til stotte@ssop.dk og bede om at få tilmeldingen tilsendt pr. mail, når vi åbner op for tilmeldinger.

Tilmeldingen sendes pr. mail til stotte@ssop.dk eller med brev til SSOP, att. Michael Skov, Damstien 6B, 2720 Vanløse. Sammen med tilmelding skal der vedlægges en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage. På grund af stor interesse for vores camp forbeholder vi os ret til at prioritere tilmeldingerne således, at der er en rimelig aldersmæssig fordeling af deltagerne.

Har du eller dine forældre spørgsmål inden tilmelding, er I velkomne til at sende dem til ovenstående mailadresse, hvorefter vi vil svare hurtigst muligt. Vil du have et indtryk af, hvordan det er at deltage, kan du se tv-klippene fra TV2 nedenfor.

Evaluering af SSOP Camp Northumbria University

2 forskere fra Northumbria University gennemførte i 2019 en evaluering af effekterne af deltagernes udbytte af at  deltage på SSOP Camp 2019. Forskerne fandt bl.a. at mere end 68% af børnene udviste signifikant bedre psykisk trivsel efter campen. Læs om dette og forskernes øvrige resultater Forskningsrapporten  eller Executive Summary (på dansk) nedenfor:

SSOP Annual Camp Narrative Evaluation 2019

Executive Summary

”Jeg har lært så meget om mig selv, og jeg har fået mere selvtillid”

”Efter den her lejr tror jeg godt på, at jeg kan få nye venner”

”Jeg har lært en masse andre at kende – som har det ligesom mig”

”Hold da helt op, det har været en fed lejr!”