Ny donation på 1,1 million kroner fra smykkefirmaet Aagaard
Søren Gade overrækker på vegne af Aagaard en check på 1,1 mil. kr. til Støt Soldater & Pårørendes formand Jackie. Phillip Bohnstedt-Michelsen

Ny donation på 1,1 million kroner fra smykkefirmaet Aagaard

Smykkefirmaet Aagaard har endnu engang doneret et stort pengebeløb til Støt Soldater & Pårørende. Det er salget af det innovative velgørenhedssmykke ”From Soldier to Soldier”, der indbringer pengene.

Den 27. august overrakte tidligere forsvarsminister Søren Gade sammen med Aagards direktør Jens R. Møller 1,1 mio. kr. til foreningens formand Jackie Phillip Bohnstedt-Michelsen . Dermed har Aagaard sammenlagt nu doneret 3,6 mio. kr. til Støt Soldater & Pårørende.

Donationen fandt sted i forbindelse med Copenhagen Jewellery Fair i Bella Centret og foregik på Aagaards messestand, hvor Søren Gade på vegne af Aagaard overrakte en check på 1,1 mil. kr. til Støt Soldater & Pårørende.

’Donationerne fra Aagaard giver os som organisation et ekstra og uvurderligt råderum i vores arbejde med at hjælpe hjemvendte soldater og pårørende’, siger Jackie Phillip Bohnstedt-Michelsen formand for Støt Soldater & Pårørende og tilføjer, ’med den store støtte, vi til dags dato har fået, er der ingen tvivl om, at vi i fremtiden kan række en hjælpende hånd til endnu flere hjemvendte soldater og pårørende.’

Støt den gode sag
Hver gang du køber et „From Soldier to Soldier“ armbånd støtter Aagaard Støt Soldater & Pårørende med 10 % af salgsprisen.

Idéen til smykket
Idéen til smykket „From Soldier to Soldier” fik smykkedesigner Claus Scheelke, da en bekendt, Stefan Hylleborg, kom hjem fra udsendelse som soldat, med et håndlavet armbånd lavet i tjenesten til fordel for en forulykket soldat.

Armbåndet var flettet af faldskærmsliner og havde en lås der bestod af en knap fra en uniform.

Claus Scheelke blev betaget af historien bag og bad om lov til – sammen med Aagaard – at udvikle idéen og sætte smykket i produktion. Det flettede armbånd er stadig i original faldskærmsline, m. låse i sølv eller guld.