Støttekoncert for soldater og pårørende var endnu engang en succes

Støttekoncert for soldater og pårørende var endnu engang en succes

De mange musikalske indslag var med til at støtte SSOPs fremadrettede arbejde.

Ved 16-tiden var Holmens Kirke fyldt godt op, og formand for SSOP, Lotte Kolind Poulsen, gik til talerstolen. Her bød hun velkommen til støttekoncerten for tredje år i træk og takkede samtidig de mange fremmødte for deres støtte til soldater og deres pårørende.

Hjemmeværnets Musikkorps Københavns dirigent Mike Cholewa præsenterede herefter programmet, hvor netop Hjemmeværnets Musikkorps København var første levende billede.
Sammen med solist Anne Marie Bush fremførte de fem rigtig gode numre.

Herefter var det Peter and the Danish Defences tur. Peter Voss-Knude har i samarbejde med Det Danske Forsvar skrevet et album på baggrund af samtaler med udsendte soldater. Albummet har til formål at give civile et nærværende indblik i soldaternes erfaringer og oplevelser. Peter and the Danish Defence spillede et par numre herfra.

Aftenens første taler var Søren Tønning Westermann. Søren har været udstationeret 6 gange mellem 1996 og 2009 med kamptropperne til nogle af de mest konfliktramte områder. Sørens to døtre, Cecilie og Rebecca var også med til koncerten, og har begge været ramt af farens udsendelser. Både Rebecca og Cecilie har deltaget i SSOPs camps for børn & unge af veteraner, og har fået rigtig meget ud af det.
Søren fortalte om sine egne oplevelser som veteran samt støtten SSOP har givet hans børn.

Herefter fortsatte de musikalske indslag med Patrick Dorgan som må siges at være en stor dansk/irsk musiker. Med sit soulede pop og sange som ’On the Way Down’ og ’Marilyn’, var hans optræden en stor fornøjelse for de mange fremmødte gæster.

Aftenens anden taler var distriktsguvernør Rina Sture Kristensen fra Rotary. Rina fortalte om samarbejdet mellem SSOP og Rotary, som vi hos SSOP nyder stor glæde af.

Efter koncerten var SSOP vært med en lille forfriskning, hvor mange benyttede lejligheden til at høre mere om SSOPs arbejde.

SSOP takker de mange fremmødte for deres støtte, samt de frivillige der var med til at gøre koncerten til en realitet.