SSOP CAMP FOR BØRN OG UNGE VAR EN SUCCES!

SSOP CAMP FOR BØRN OG UNGE VAR EN SUCCES!

Børn og unge kom stærkt igennem lejren.

Igen i år afholdte SSOP en lejr for børn og unge i alderen 13-19 år. Alle havde de tilfælles at have oplevet, hvad det vil sige, at have en far eller mor, som har været udsendt som soldat. Det skaber en utryghed, når far og mor er ude. De bekymringer havde de mulighed for at dele med andre børn og unge på lejren, som havde oplevet det samme. Gennem oplevelser, samvær og samtale blev de fem dages lejr brugt på at rykke grænser, skabe nye venskaber og ikke mindst styrke troen på sig selv.
Onsdag var TV2 forbi SSOP’s lejr, hvor søskendeparret, Annisette og Cecilie, fortalte om, hvilke udfordringer, de havde oplevet efter, deres far kom hjem fra Bosnien. I indslaget mødte vi også Nicoline, som fik rykket en personlig grænse ved at bestige de første to-trin på kæmpestien.
Opholdet i lejren varede indtil fredag, hvor deltagerne afslutningsvis fik overrakt diplomer og medaljer for den flotte indsats og det store gå-på-mod, de havde udvist undervejs.

SSOP var desuden gæster i Go' Morgen Danmark d. 8 / 8, hvor campens leder, Bente Holm Skov, samt en deltager fra campen og hendes far, der er veteran var gæster. I SSOP er vi utroligt stolte af dette initiativ, som har så stor betydning for de børn og unge, der deltager.