Sensommer arrangement

Sensommer arrangement

Støt Soldater & Pårørende afholdte d. 28 august 2010 et sensommer arrangement på Livgardens Kaserne i København.

Motorcykelklubben Harley Davidson Klub - Sjælland kørte en velgørende doneringskørsel. Omkring 60 medlemmer med deres motorcykler kørte ind på Gothersgade kaserne, hvor publikum kunne se nærmere på de flotte motorcykler og få en snak med klubmedlemmerne. Klubben donerede kr. 5700,- til foreningen.

Ligeledes var der musik med to musikgrupper:

Rockbandet Pranksters, som betragtes som nogle hårdtslående drenge, der ikke er bange for at prøve nyt. I august 2010 udgav bandet singlen ”Farvel”, med budskabet om at støtte sårede og lemlæstede soldater, der er udsendt i blandt andet Afghanistan. Pranksters håber, at sagen kan få mere fokus på de problemer, som de sårede soldater og deres pårørende kæmper med, samt fokus på arbejdet i Støt Soldater & Pårørende.

Lindskov – med fornavnet Jens – er en 23-årig sangskriver, som gennem de seneste år har fundet frem til sin helt egen stil, der er jordbunden og ærlig. Musikken er en sjælden blanding af skæve harmonier fra jazz- og funkverdenen og mere moderne simpel rock og soul.

Danish Music Company sponsorerede lydanlæg m.m. til begge musikindlæg.

Støt Soldater & Pårørende havde opstillet telt, hvorfra der blev solgt diverse merchandise. Ligeledes havde foreningen Danmark-Samfundet opstillet deres bod.

Smykkefirmaet Aagaard overrakte foreningen en check på kr. 700.000 for solgte armbånd "From Soldier to Soldier".

En rigtig god dag, hvor foreningen mødte mange dejlige, engagerede mennesker, som er parate til at yde en særlig indsats for soldater og pårørende.