Livgardens Musikkorps støttecd Bravest of the Brave

Livgardens Musikkorps støttecd Bravest of the Brave

Livgardens Musikkorps giver deres hyldest til de danske soldater i internationale missioner.

Den første indspilning med Den Kongelige Livgardes Musikkorps i 10 år har en alvorlig baggrund. Musikkorpset ønsker med cd’en at udtrykke dyb respekt for og opbakning til det arbejde vores udsendte soldater gør på de internationale missioner.

Udvalget på cd'en består blandt andet af nogle af de kendte marcher, soldaterne hører på vagtparaden. Man kan høre både Kronprins Frederiks Honnørmarch og Dronning Margrethe d. II’s Parademarch, samt forskellige danske sange. ”Kongernes Konge”, som bliver spillet ved hjemtagning af faldne soldater er med, ligesom Sebastians udgave af ”I Danmark er jeg født” med Sinne Eeg som solist og ”Dengang jeg drog af sted”, der bliver sunget af Johan Reuter.

Der bliver også mulighed for at høre filmmusik, for eksempel Michael Kamen: Band of Brothers og John Williams' meget smukke "Hymn to the Fallen", hvor også koret "Lille MUKO" er med. Den Kongelige Livgardes Tambourkorps er på cd'en med nummeret "For Konge og Folk" sammen med rapperen og skuespilleren Chadi Abdul-Karim. Cd'en er samtidig den første indspilning med musikkorpsets ny dirigent Martin Åkerwall.

Eventuelt overskud fra cd-salg og release koncert vil blive brugt til fremtidige velgørenhedsprojekter i samarbejde med Foreningen Støt Soldater & Pårørende.