I Afghanistan skyder man med vandpistoler

I Afghanistan skyder man med vandpistoler

Torsdag den 19 marts var Stærekassen fyldt med veloplagte veteraner og pårørende.

”I Afghanistan skyder man med vandpistoler” blev opført af Teaterkorpset og SMUK - Slesvigske Musikkorps. Livgarden havde taget initiativet til forestillingen og Støt Soldater og Pårørende havde sponsoreret den.

Forestillingen, som er baseret på virkelige hændelser og erfaringer fra koner og kærester til danske soldater i krig, gav mulighed for at få et helt særligt indblik i oplevelserne på hjemmefronten, på en rørende og humoristisk måde. Som det blev sagt i forestillingen er krigen for de pårørende mange tusind kilometer væk, men alligevel helt inde på livet. Teaterkorpset leverede en forrygende forestilling flot understøttet og forstærket af SMUK. Det var svært ikke at få en klump i halsen.

Da formanden for Støt Soldater og Pårørende Jan Brun Andersen takkede efter forestillingen sagde han, at vi i foreningen er glade for at kunne støtte sådan et arrangement, som skaber fokus på de udfordringer, uro og angst som påføres koner, kærester og børn til de udsendte. I Støt Soldater og Pårørende er vi meget opmærksomme herpå, så vi barsler med en række aktiviteter for de pårørende herunder for børnene, som tit bliver overset. Støtte af forestillingen var et led heri.