FARGO donerer støttesang
Fargo No Light

FARGO donerer støttesang

Ny støttesang til Støt Soldater & Pårørende

Støt Soldater & Pårørende kan med glæde meddele, at støttesangen ”No Light” nu er kommet på gaden, og kan downloades på Itunes for kun 10 kroner. Overskuddet fra salget af sangen doneres ubeskåret til foreningen.

Sangen er skrevet af bandet FARGO, der blandt andet er kendt fra P4’s Rocktoget. Den handler om en soldat, der oplever, hvad enhver soldat frygter - uforvarende at komme til at tage et uskyldigt barns liv midt i en kamphandling. Det kontroversielle valg af emne er derved med til at sætte fokus på de svære vilkår, vore udsendte soldater arbejder under, samt det ekstraordinære behov for støtte de kan have, når de vender hjem fra missionsområderne.

Den kendte producer Søren Mikkelsen har stået for at producere og mixe nummeret. Søren Mikkelsen har tidligere arbejdet sammen med bl.a. Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Poul Krebs, Outlandish, Søs Bjerre, Savage Rose, Peter Belli, Beth Hart, Julie Maria og mange flere.

Sangen er tilgængelig på flere af de kendte musiktjenester. Du kan eksempelvis købe sangen ved at klikke ind på linket nedenunder og på denne måde være med til at bakke op om foreningens arbejde.

No Light - No Light