Donation fra OIR Hold 8 – DANCON march

Donation fra OIR Hold 8 – DANCON march

SSOP har modtaget 52.116,64 kr.

SSOP har modtaget en meget flot donation på 52.116,64 kr. Pengene er samlet ind ved afholdelse af den historiske DANCON march af 3 omgange med 475 deltagere fra 9 forskellige nationer, og Maja som er sportsmassør har doneret betalingen for de 150 behandlinger, som hun foretaget til SSOP. Ved paraden i Holstebro for de hjemvendte fra hold 8 den 29. februar 2019 sagde primus motor for indsamlingen Søren Hyldig, at OIR Hold 8 har samlet pengene ind for at gøre noget godt især for soldaternes pårørende. Da SSOP har stort fokus på de pårørende har OIR Hold 8 valgt at donere pengene til SSOP.

Lotte Kolind Poulsen fra SSOP modtog donationen og takkede OIR Hold 8 med ordene. ” I har været udsendt for Danmark, men I har også haft overskud til at gøre noget for de af jeres kollegaer, som har det svært efter en udsendelse. At være udsendt kræver noget helt særligt, og vi har derfor alle et ansvar for at tage godt vare på jer, og vi skylder jer en stor tak. De fleste af jer kommer heldigvis hjem styrket, men vi ser også en del, som er blevet mærket for livet af deres udsendelse – og med dem deres familie, derfor rører det mig dybt at modtage donationen fra netop jer soldater. Takken lød også til dem, som har gennemført DANCON marchen, Maja og Majas chefer oberst Charlotte Wetche og Janus Lind, som har udvist fleksibilitet i forhold til behandlingerne.

Samtidig kunne Lotte Kolind Poulsen fortælle om SSOPs arbejde. SSOP blev stiftet for godt 10 år siden af soldater efter devisen - soldater støtter soldater. SSOP er en frivillig forening, som koordinerer og formidler professionel hjælp til veteraner og deres familier og skaffer midler til det. Og vi glemmer ikke de pårørende, som meget nemt kan blive glemt – og det gælder ikke mindst børnene. Vi har da derfor også i de seneste år haft fokus på børnene og hele familien. Og det arbejde vil vi forsætte i det omfang, vi kan skaffe midlerne til.

SSOP afholder også i år en børne-/ungecamp for børn i alderen 11-19 år. Campen afholdes i uge 32 i Svendborg.

Endnu engang stor tak til jer alle på OIR hold 8.