Donation fra KFOR hold 20

Donation fra KFOR hold 20

Da KFOR hold 20 ankom til Kosovo og havde fundet sig til rette, blev der afholdt det første samarbejdsudvalgsmøde. Her blev det besluttet, at de penge, der blev samlet ind via messen og de forskellige aktiviteter, skulle gå til et velgørende formål. Hvilket formål ville først blive besluttet i slutningen af missionen.

Da dagen oprandt, var der mange forslag til, hvem der skulle modtage pengene. Det blev afgjort ved en simpel afstemning, hvor det enstemmigt blev besluttet, at Støt Soldater & Pårørende, skulle modtage donationen.

Ved hjemkomstparaden den 20. august 2009 modtog en stolt og meget bevæget formand fra Støt Soldater & Pårørende en stor check på 60.000 kr. Checken blev overrakt af Oberst Hans Henrik Møller, Chef på KFOR hold 20, på vegne af hele holdet.

Oberst Hans Henrik Møller, skriver:
”Det er mig en stor glæde og ære at kunne overdrage vedlagte check på 60.000 kr. til støtte og opmuntring for danske soldater og deres pårørende. Tak for foreningens store arbejde. På vegne af Det Danske Kontingent i Kosovo, hold 20 Oberst Hans Henrik Møller”

Formand for Støt Soldater & Pårørende René Rasmussen: "Jeg vil endnu engang på Foreningens vegne takke for den store donation, som alle I fra KFOR hold 20 har været med til at donere. Det er en stor ære at modtage denne check fra jer. Det betyder rigtig meget, at vi har jeres opbakning, for vi ville ikke kunne gøre det uden jer".