Donation fra KFOR hold 19
Formand René Dall Qvist Rasmussen modtager en check på 30.000.- kr af chefen for KFOR Hold 19, oberst Niels Henrik Johansen

Donation fra KFOR hold 19

Chefen for KFOR Hold 19, oberst Niels Henrik Johansen, overrakte en check på 30.000 kr. til formanden for Støt Soldater & Pårørende, René Dall Qvist Rasmussen, mens tidligere forsvarsminister Søren Gade så til.

Chefen for den danske bataljon i Kosovo, oberst Niels Henrik Johansen, har overrakt en check på 30.000 kr. til foreningen Støt Soldater & Pårørende.
Overrækkelsen af beløbet skete ved et møde i Kastellet, hvor forsvarsminister Søren Gade var til stede.

- Det er en tradition, sagde oberst Niels Henrik Johansen, at den danske delegation i Kosovo afholder og gennemfører en DANCON-march under udsendelsen. I november 2008 blev der gennemført to marcher med ca. 2.500 deltagere fra i alt 28 forskellige lande. Det gav et uventet stort overskud, da ca. 180 betalende udenlandske soldater ikke mødte op. - Vi har drøftet i vores samarbejdsudvalg, hvordan pengene skulle bruges og der var enighed om, at pengene skulle gå til en fond, der vil støtte danske soldater og deres pårørende, sagde oberst Niels Henrik Johansen.