Donation fra Hærløbet og Aagaard

Donation fra Hærløbet og Aagaard

HÆRLØBET fandt i år sted torsdag den 25. april i Søndermarken hvor der blev løbet penge ind til Støt Soldater & Pårørende

Støt Soldater & Pårørende siger TUSIND TAK til HÆRLØBET og alle løbets deltagere for den fornemme donation på 50.000 kr, som hjælper os til at kunne hjælpe de soldater, som trænger til hjælp, fordi de er blevet såret på krop og/eller sjæl!
HÆRLØBET fandt i år sted torsdag den 25. april i Søndermarken, med Slotsgården på Frederiksberg Slot som udgangspunkt. Der kunne løbes 5 eller 10 km.
Løbet gav desuden en tilsvarende donation til Kammeratstøtteordningen, KSO.
I øvrigt var det ikke alene i Søndermarken, der løbet for den gode sag, men også samtidig i både Camp Bastion i Afghanistan og i Kosovo. Sådan skal det være: soldater hjælper soldater!


Ved samme lejlighed overrakte SSOP's mangeårige hovedsponsor, AAGAARD, en stor check på ialt 388.575 kr., som seneste overskudsafregning fra salget af de populære From Soldier to Soldier-armbånd. SSOP siger endnu engang en KÆMPE TAK til Aagaard, for deres mangeårige store hjælp til at vi kan hjælpe dem, som har måttet betale en høj pris for at være udsendt!

Bestyrelsesmedlem i SSOP, Peter Krastins (som selv studerer på Hærens Officersskole) modtog på foreningens vegne de to flotte checks, inden han selv deltog i løbet med en 10 km-distance.