71.928,20 til Støt Soldater & Pårørende
SSG Janne Ramsing modtager på foreningens vegne en check af OS Maria Holm og OKS Jacob Matthiesen

71.928,20 til Støt Soldater & Pårørende

ISAF hold 7 har ikke bare været dygtige soldater på slagmarken. De har også samlet penge ind til foreningen Støt Soldater & Pårørende.

ISAF hold 7 har været et hårdt hold. Det har krævet tre faldne og adskillige sårede. Det har været et halvt år med savn, store operationer og oplevelser, som det kræver sin soldat at tackle. Måske netop derfor har holdet samlet penge ind til foreningen Støt Soldater & Pårørende.

I anledning af kontingentmarchen for hold 7 den 27. august, fik senior-
sergent Janne Ramsing på vegne af Støt Soldater & Pårørende overrakt de mange penge. ”Det er simpelthen så flot, at de har haft overskud til at sætte dette projekt i gang. Det betyder meget for foreningen og gør, at de har mulighed for at hjælpe de sårede soldater og deres pårørende” siger SSG Ramsing. Pengene bliver blandt andet brugt til genoptræningsmaskiner og oplevelser, afhængig af hvad der bliver søgt om.

Det er oversergent Maria Holm ABM S1 i Price, og overkonstabel Jacob Matthiesen KTHJ ST&LOG i Camp Bastion, der er initiativmagerne bag indsamlingen. Ud over indsamlingsbøtter på kontorerne har der også været flaskeindsamling og udlejning af en ”brusestift”. Det var nemlig sådan, at bruserne i lejrene fungerede ved hjælp af en trykknap, der ikke blev inde så længe. Altså blev der udlejet ”brusestifter”, der kunne sættes i klemme i trykknappen og således få vandet til at løbe i længere tid. Herudover er overskuddet fra DANCON marchen også røget i puljen. I alt 71.928,20 kroner. Det er den største donation, der er modtaget fra de udsendte enheder og er også en af de største i foreningens historie.

En opfordring/udfordring
OS Holm og OKS Matthiesen er stolte over resultatet. De ved, at pengene går til et godt formål, men siger også med et glimt i øjet, at de gerne vil se resultatet overgået af kommende hold! Der er lagt i kammeret til en udfordring. Hold 11 har allerede taget imod udfordringen, men forhåbentlig er det et endnu større beløb, der skal stræbes efter, når hold 8, 9 og 10 har været afsted.