Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Gang i foreningen omkring veteranhjem odense

Gang i foreningen omkring veteranhjem odense

Generalforsamling/veteranhjem Odense​

Vi har arbejdet i to år på at skaffe midlerne til opførelse af Veteranhjem Odense. Det er nu lykkedes med donationer fra Forsvarsministeriet og fra A.P. Møller og hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene formaal.

Derfor skal vi nu have gang i foreningen Veteranhjem Odense. Der åbnes derfor for indmeldelse og medlemskabet vil for resten af 2016 være gratis. Alle, der støtter op bag Veteranhjem Odense, kan melde sig ind.

Der indkaldes samtidig til Generalforsamling mandag den 10. oktober, kl. 16.00 på Soldaterhjemmet Dannevirke, Sdr. Boulevard 15, 5000 Odense C. Ønsker du at deltage i generalforsamlingen skal vi have din indmeldelse i forvejen og senest den 5. oktober 2016.

Tilmelding sker på mail [email protected] eller på telefon 63 75 40 00. Husk at angive navn, privatadresse og mail.

Bestyrelsesvalget på generalforsamlingen sker efter de helt nye vedtægter, der er fælles for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV). De nye vedtægter og retningslinjer er en konsekvens af FDV's nye organisation, der forventes gennemført i efteråret 2016.

Veteranhjem Odense bliver således den første

Veteranhjemsforening med nye vedtægter, så vi ikke senere på året skal holde ny generalforsamling for at ændre vedtægter. Vedtægterne offentliggøres snarest efter godkendelse på Facebook siden: Veteranhjem Odense.

Dagsordenen ser således ud:​

  • Velkomst og præsentation

  • Valg af dirigent

  • Godkendelse af vedtægter for Veteranhjem Odense

  • Valg jf. vedtægterne

  • Eventuelt

Flemming Rytter

Henrik Dyhr

Steen Møller​