Søg om støtte

Søg om støtte

Er du såret soldat eller pårørende til en udsendt soldat, kan du her se, hvordan du søger om hjælp fra Støt Soldater & Pårørende.

Sådan er arbejdsgangen

SSOP har outsourcet det administrative arbejde i forbindelse med SSOP’s legatuddelinger. Ansøgningerne kommer ind til administrationen, der journaliserer dem og gør indstillingen klar til behandling hos uddelingsudvalget i SSOP. Det er udvalget, der træffer afgørelse i alle sager. Når ansøgningen er blevet behandlet på udvalgsmøde i SSOP, færdiggør administrationen afgørelsen og giver besked om udfaldet til ansøger og indstiller.

Konkrete spørgsmål om legatuddelingen eller hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema, kan rettes til administrationen – Michael Skov – på mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Ansøgninger/indstillinger til støtte skal sendes til Uddelingsudvalget i Støt Soldater & Pårørende via vores ansøgningsskema.

Vi lægger i Uddelingsudvalget meget vægt på, at hver enkelt sag vurderes ud fra den menneskelige synsvinkel i stedet for den juridiske.

Det skal noteres, at Støt Soldater & Pårørende som udgangspunkt ikke yder gældssanering. Dog kan der undtagelsesvis være tilfælde, hvor det vurderes som værende en forudsætning for og en del af et udviklingsforløb.

Vore donationer er som udgangspunkt skattefrie i henhold til loven om skattefritagelse for soldaterlegater, men man er som legatmodtager forpligtet til selv at sætte sig ind i lovgivningen på området. Legatmodtageren har ligeledes pligt til selv at indberette legatet til skat.